BETTER TOGETHER

Conversion Rate Optimization

Ajustăm acest aspect în acord cu nevoile tale de promovare și calibrăm optim viteza de încărcare a site-ului către care vom trimite viitorii clienți.

Close the loop!

Vom dezvolta campanii SMART, croite pe brandul tău – specifice, scalabile, ușor de obținut, relevante și care trec testul timpului.

DE CE AI NEVOIE DE CRO?

  • Rata medie de conversie în ecommerce este de 2%
  • Cele 10% website-uri din top convertesc la 11,45% sau mai sus
  • Rata de conversie crește în call to action-uri cu 10 cuvinte sau mai puțin
  • Tool-urile de CRO au un ROI mediu de 223%
  • Ai doar 4 secunde să captezi atenția vizitatorului
  • Oamenii fac o judecată în subconștient despre un produs în primele 90 de secunde după ce văd un produs sau serviciu prima oară
  • 63% dintre companii nu au o abordare structurată pe optimizare

CE ESTE RATA DE CONVERSIE?

Rata de conversie este probabil cel mai important element al unei afaceri online, reprezentând raportul dintre vizitatorii ai site-ului și numărul acelora care au devenit efectiv clienți (sau care au îndeplinit pe site o anumită acțiune).

Printre cele mai des întâlnite obiective pe care ni le dorim de la vizitatorii unui site se numără: plasarea unei comenzi ferme, completarea unui formular de cerere de ofertă, descărcarea unui catalog, abonarea la newsletterul site-ului, etc.

Management personalizat pentru fiecare campanie

Optimizăm rata de conversie
cu o abordare 360

Cu o mulțime de metrici asupra cărora trebuie să te concentrezi de-a lungul unei campanii, ai nevoie de un indicator clar al performanței tale, livrat în timp real și cu precizie de ceas elvețian. Rata de conversie este cea care îți arată clar câți oameni ajung pe landing page-ul tău, din reclame.

Spune-mi câte informații oferă anunțurile tale și vei ști care sunt șansele de a atrage numărul optim de click-uri. Ajustăm acest aspect în acord cu nevoile tale de promovare și calibrăm optim viteza de încărcare a site-ului către care vom trimite viitorii clienți. Ideile relevante și strategiile personalizate pe care ți le livrăm îți garantează creșterea ratei de conversie cu până la 40%.

Companiile care generează rezultate de business din eforturile de digital marketing știu importanța celor 5% dintre paginile site-ului responsabile de 90-95% din rezultate.

Un landing page poate fi orice pagină internă pe site-ul tău care are un obiectiv bine stabilit, iar 100% din design-ul, structura, ierarhia vizuală a conținutului precum și formularele susțin integral acest obiectiv.

Cu cât bugetul de marketing alocat campaniilor de paid media este mai mare și cu cât obiectivul tău (sau potențialul estimat) este mai mare, cu atât mai multă atenție trebuie să acorzi structurii și calității conținutului dintr-un landing page.

De la formulare de cerere de ofertă construite în mod secvențial pentru maximă eficiență în captarea cererilor de la potențialii clienți și până la elemente de design interactiv care ajută la o experiență de top a utilizatorului te putem ajuta cu soluții end-to-end de proiectare, implementare și testare de landing page. Te ajutăm să generezi mai multe rezultate, mai eficient, de la aceleași eforturi de SEO, PPC și Media Buying cu landing page-uri construite de la zero sau chiar și cu un facelift al landing page-ului existent.

Tu ce obiective ai de la un landing page? Să generezi cereri de ofertă coerente? Să captezi emailuri pentru baza de date? Vrei un landing page de tip funnel sau o serie de landing page-uri care să construiască un context anume pentru vizitator? Sau poate îți dorești să stârnești o conversație? O înscriere la test drive? Un calcul estimativ de preț? Un triaj pentru potențialii clienți? Un tool de precalificare/descalificare clienți ideali? Ne place să credem că imaginația este singura limită în legătură cu opțiunile pe care ți le poți crea singur printr-un landing page inteligent.

De ce să nu îl lași în mâinile adevăraților profesioniști?

Captivează-ți clientul ideal distribuind cele mai importante beneficii ale produsului sau ale serviciului tău.