BETTER TOGETHER

Social Media Marketing

Te ajutăm să ajungi la oameni și să îi transformi în clienți.

HOW WE DO IT?

3 Soluții integrate

1

DEFINIREA STRATEGIEI OPTIME

Oare ce platformă te reprezintă mai bine? Care ar fi cel mai potrivit tone of voice? Ce tematică vor avea postările tale? O mulțime de întrebări, niciun răspuns greșit.

2

FOCUS PE OBIECTIVE

Rămânem vigilenți asupra intereselor și datelor demografice generate de activitatea lor. Gestionăm optim activitatea ta cu un sigur scop: userii tăi trebuie să devină clienți.

3

ATINGEREA TARGETULUI

Cu date precise și conținut relevant pentru audiență, fiecare user vizat de campaniile tale va primi doar informații care să răspundă intereselor sale.

DIGITAL CAMPAIGNS

“Digital campaigns” sau boostul pe care brandul tău îl poate contura în linie cu obiectivele actuale.

Când vine vorba de rezultate, poveștile frumoase au final fericit doar dacă focusul rămâne permanent pe rezultate.

Echipa noastră dedicată îți oferă vizibilitate organică și vizitatori cu cea mai bună relevanță pentru business-ul tău și te ține la curent în permanență cu evoluția campaniilor tale.

FACEBOOK, INSTAGRAM, LINKEDIN & YOUTUBE

Niciodată nu este prea târziu pentru o discuție despre platformele Social Media cele mai potrivite pentru afacerea ta.

Transformăm uneltele furnizate de Facebook, Instagram, LinkedIn și Youtube în parghia perfectă pentru a obține date utile oricărei campanii.

Echilibrul inspirat dintre elementul visual și conținutul scris sunt premisa ideală pentru o expunere optimă a produsului tău și un engagement aproape instantaneu.

COMMUNITY MANAGEMENT

Conținutul de calitate face ca brandul sau produsul tău să iasă în evidență, însă gestionarea corectă a community managementului (comunității canalelor sociale) este factorul care te deosebește de concurență.

Community managementul reprezintă vocea personalizată a brandului tău, construirea unei comunități puternice, autentice și loiale de clienți. Se referă, de asemenea, la cea mai bună practică de a dezvolta și utiliza diferite oportunități de a interacționa cu publicul pentru a crea o comunitate căruia îi place să se conecteze, să pună întrebări, să învețe despre brandul tău.

Publicul merită toată atenția, iar echipa noastră dedicată intercționează direct cu audiența paginilor tale, pentru o imagine autentică.

YOUTUBE

De ce YouTube?

YouTube nu este perceput doar ca un instrument eficace de marketing, ci reprezintă mai mult un cârlig prin care poți atrage utilizatori interesați de business-ul tău. Cu cât ai un conținut mai catchy și mai optimizat cu cuvinte cheie, cu atât ai mai multe șanse să să generezi un impact mare asupra audienței tale și, bineînțeles, să sporești traficul.

La Web Ventures avem reteța de care ai nevoie pentru ca business-ul tău să crească într-un mod susținut. Tocmai de aceea ne-am specializat și în optimizarea comunicării pe YouTube, cu scopul de a obține rezultate cât mai profitabile pentru clienți noștri, prin crearea, editarea și promovarea de conținut video dedicat. Întreaga echipă Web Ventures beneficiază constant de pregătire în domeniu, astfel încât să fim mereu în temă cu cele mai noi apariții din lumea online.

TIKTOK

Întreaga echipă Web Ventures a beneficiat de o suită de training-uri de produs și de utilizare a platformei susținute de experții din echipa globală TikTok.

tiktok

Tik Tok, app-ul cu cel mai mare număr de descărcări din lume în anul 2020, a înregistrat o creștere fulminantă și în România. Cele peste 5.5 milioane de conturi active reprezintă un target greu de ignorat pentru advertiseri și un adevărat challenge pentru agențiile și creatorii de conținut care trebuie să adapteze personalitatea fiecărui brand din portofoliu la tone of voice-ul și trendurile care prind tracțiune pe Tik Tok.

Video-urile care se viralizează și ajung la mii și sute de mii de urmăritori trebuie să bifeze nu doar criterii de calitate, ci și criterii de creativitate, unicitate, aliniere la trenduri și capabilitate de a atrage atenția unui utilizator cu un attention span cu mult redus comparativ cu celelalte platforme de social media.

Care este strategia ta de marketing pentru 2021?

Te putem ajuta noi. Programează o sesiune de planificare.