TESTIMONIALE

Află ce spun clienții despre serviciile pe care le oferim.

Recenziile clienților noștri sunt cele mai grăitoare dovezi ale unor colaborări de succes. 11 ani, 25+ specialiști, 150+ clienți și 35+ industrii mai târziu, Web Ventures duce povestea mai departe.

Pentru mine, întâlnirea cu echipa Web Ventures a fost o revelație. Mi-a redat optimismul că în țară mai avem și oameni tineri cu adevărat profesioniști. Sunt deschiși, pasionați, rapizi, au idei și înțeleg foarte repede ce așteptări avem de la ei. Îți trebuie o minte sclipitoare ca să înțelegi rapid domeniile atât de diferite pe care Web Ventures le promovează cu succes în mediul online. Bravooo! Felicitări! Aveți toată stima mea!
Diana Staicu
BoConcept
Web Ventures a înțeles perfect nevoile industriei noastre și ne-a construit un plan eficient și bine targetat de promovare online. De la suport la implementare și raportare, întreaga colaborare cu ei este impecabilă. Partenerii de la Web Ventures ne-au ajutat în perfecționarea strategiei online și reducerea costurilor pe conversie.
Alexandra Mateuță
Marketing Manager
După fiecare întâlnire pe care o am cu cei de la Web Ventures, plec cu zâmbetul pe buze și cu un mini-proiect care să aducă noutăți campaniilor și să crească rata de conversie a magazinului nostru online. Sunt foarte dedicați și conectați la ceea ce se întâmplă în mediul online și vin mereu cu idei care să îmbunătățească strategia de promovare.
Ruxandra Ioana
Director Dezvoltare
Profesionalism, promptitudine și eficiență. Sunt trei calități esențiale într-o lume a concurenței, în care informația trebuie să ajungă în cel mai scurt timp la clientul targetat, fără să cheltuiești bugete uriașe. După ce i-am cunoscut și am lucrat cu ei, am văzut că membrii echipei Web Ventures se încadrează exact în descrierea de mai sus, iar faptul că am încredere în această echipă mă face să îi recomand mai departe cu încredere.
Alin Preda
Commercial Director
De când se ocupă echipa PPCManagement.ro de campaniile noastre AdWords, ne-am redus costurile cu promovarea cu 30%, am cu 20% mai mult timp liber și zâmbesc cu 50% mai mult. Un serviciu excelent, livrat de oameni care se pricep cu adevărat să dezvolte campanii Google AdWords.
Andrei Comșa
Managing Director
Atunci când găsești o companie formată din oameni, știi că vei lucra cu oameni, nu cu o companie! Din punctul meu de vedere, aceasta este cea mai bună descriere pentru ceea ce înseamnă să colaborezi cu cei ce alcătuiesc Web Ventures. Este o bucurie să vezi ca persoanele care au în mână destinele "web" ale site-ului companiei tale sunt solidari, preocupați și motivați de reușita ta. Este o relaxare să înțelegi că știi mai puțin decât ei și că poți învăța mai multe decât îți imaginezi. De aceea îi recomand călduros oricărei companii inteligente și dornice de dezvoltare!
Bogdan Ivanescu MBA
President StemSURE

Te-am convins?

Ne-ar face plăcere să lucrăm împreună.