BETTER TOGETHER

Web Development & Design

Avem o experiență combinată de peste 30 de ani de web development.

Full-Cycle Web Development Services

Astfel, bugete importante ar fi alocate celorlalte canale de comunicare pentru a compensa eficiența redusă rezultată din lipsa diferențierii față de ceilalți concurenți din piață.

  • Flexibile CMS ( Project Based Development)
  • Project Management
  • User-Focused UI/UX Design
  • Web App Development
  • Support and Maintenance
  • Easy Upload, Content & Publishing
  • QA and Test Automation
  • Custom Module Development

Servicii de Web Development Premiate de Google

Atinge-ți scopul și fii prezent în căutările online ale clienților cu un website eficient!

Design-ul site-ului poate influența foarte mult percepția clientilor asupra business-ului tău. O companie care alege să folosească un template descărcat gratuit de pe internet în locul unui design personalizat, adaptat produsului/serviciului comercializat și audienței căreia i se adresează, riscă să irosească inutil bugetul de marketing.

Astfel, bugete importante ar fi alocate celorlalte canale de comunicare pentru a compensa eficiența redusă rezultată din lipsa diferențierii față de ceilalți concurenți din piață.

De ce noi?

Departamentul de Web Development se poate lăuda cu peste 30 de ani de experiență combinată. Suntem fluenți în PHP, JavaScript, HTML, CSS și ne folosim de cele mai moderne și performante tehnologii.

Focusul nostru este CMS-ul WordPress, dar lansăm cu succes proiecte PWA, integrăm proiecte digitale cu ajutorul Zapier și setăm proiecte de tracking complex prin Google Tag Manager.

WordPress, Drupal, Elementor, le mâncăm la micul dejun

Fie că preferi să-ți dezvoltăm noul website în WordPress, una dintre cele mai prietenoase interfațe sau mizezi pe Drupal, ceva mai old school, colegii noștri sunt gata să te ajute în crearea unei identități digitale remarcabile. Urmăm frecvent cursuri de perfecționare, participăm la conferințe și competiții pentru a fi la curent cu cele mai noi practici în materie de web development.

Descoperă mai jos câteva dintre proiectele cu care ne mândrim, dezvoltate pe platformele menționate mai devreme și fă-ți o idee mai bună despre munca noastră.

Animații, Interacțiune, Funcționalități

JavaScript, unul dintre cele mai populare și utilizate limbaje de programare ale ultimilor ani, reprezintă arma noastră secretă pentru dezvoltarea website-urilor interactive.

Iubim să aducem la viață website-urile prin animații și funcționalități care captivează atenția utilizatorului și pun in valoare conținutul. Prin urmare, iubim JavaScript.

js-logo

PORTOFOLIU

Câteva dintre proiectele noastre

Cel mai nou ansamblu rezidențial Nordis Group beneficiază de un website elegant și performant, care subliniază o experiență exclusivistă la malul mării.

Unul dintre cei mai dulci clienți din portofoliul nostru, Mara Mura se mândrește cu o prezență digitală ancorată în prezent și o componentă ecommerce fiabilă și ușor de gestionat.

Manifestul pentru plăcerea de a mânca are parte grație echipei noastre  și de un website modern, ideal de navigat pentru toți amatorii de gust bun.

Singurul furnizor de programe de training care oferă garanția certificării internaționale în urma pregătirii complete conform metodelor unice și eficiente.

Specialiști în BMW și unul dintre cei mai faini clienți din portofoliul nostru. Un website modern și performant pentru un business pe măsură.

Prima companie de dermatocosmetice din România, promotor al apei termale Herculane. Un proiect digital internațional de mare succes.

Un mix interesant de tradițional și modern, Băcănia Ancuței este acel ceva care surprinde cel mai bine spiritul unei comunități.

Unul dintre cei mai vechi și dragi clienți ai noștri, KUIB Restaurant scrie povești culinare de succes de peste 11 ani.

Te-am convins?

Ne-ar face plăcere să lucrăm împreună.